Lange mensen beurs

Wij blijven altijd in geprek met diverse bedrijven om te kijken of er genoeg animo is voor het opzetten van een beurs of evenement voor lange mensen. Bent u een organisator van een evenement welke match met onze doelgroep 'lange mensen' en wilt u Langzijn.nl op uw beurs of evenement? neem dan contact met ons op.

Tall Together, Hoevelaken (2017)

In samenwerking met DVDS organisatie & advies en Stichting Lange Mensen Nederland is Langzijn.nl medeorganisator van Tall Together 2017 in Hoevelaken.

In de voetsporen van Cajanus, Haarlem (2017)

In samenwerking met Klub Lange Mensen, Zangstudio Haarlem en Stichting Lange Mensen Nederland is Langzijn.nl mediapartner geweest voor het evenement 'In de voetsporen van Cajanus' in Haarlem.

Tall Together, Hilversum (2016)

In samenwerking met Pretty Tall en Stichting Lange Mensen Nederland is Langzijn.nl medeorganisator van Tall Together 2016 in Hilversum.

Andere Maten Beurs, Hardenberg(2012)

Eind 2012 kwamen wij in gesprek met Evenementenhal Hardenberg om te kijken of het mogelijk om een beurs op te zetten voor iedereen met een afwijkende maat. Van 19 t/m 20 april 2013 is er een eerste editie van de Andere Maten Beurs gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Helaas is het bij deze ene editie gebleven.

Minibeurs voor lange mensen, Zeist (2011)

Op intitiatief van Lxmen.nl (tegenwoordig Tall People) en Kramer mode is er nu tweemaal en minibeurs geweest in de Boskapel in Zwolle met de collectie van beide bedrijven. Tijdens de laatste editie van deze minibeurs is er overleg geweest om te kijken of dit concept uit te breiden is met meer (web)winkeliers welke kleding voor lange mensen verkopen. De laatste editie van deze minibeurs was april 2011.

Bijzondere Maten Beurs, Rijswijk (2008)

In april 2008 was Langzijn.nl voor het laatst aanwezig op de Bijzondere Maten Beurs in Rijswijk, een beurs voor iedereen met een bijzondere maat. De opzet van deze beurs is veranderd en het concept is verder gegaan als 'Grote Maten Beurs' enkel voor bezoekers met een maatje meer.

Beursnieuws

 • 21 juni 2017 - Nationale dag van lange mensen

  21 juni 2017 - Nationale dag van lange mensen

  Op 21 juni is het weer de Nationale dag van lange mensen. Deze dag is vorige jaar mede in het leven geroepen door Langzijn.nl, een online informatieplatform voor lange mensen. Mede initiatiefnemers...

 • Tall Together 2017 naar Gelderland, kaartverkoop gestart!

  Tall Together 2017 naar Gelderland, kaartverkoop gestart!

  Op 29 oktober 2017 bent u van harte welkom in Expo Hoevelaken voor een experience voor lange mensen! Langzijn.nl zal deze dag ook aanwezig zijn met een stand op de beursvloer.

 • Haarlems evenement voor lange mensen

  Haarlems evenement voor lange mensen

  Om 12.00 uur gingen de deuren open van evenementenlocatie De Lichtfabriek. Een sfeervolle locatie in een voormalige gas- en lichtfabriek welke Haarlem vroeger van gas en stroom voorzag. Met...
Girav Long Fit


Op de hoogte blijven?

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van shopping tips via de Langzijn.nl nieuwsbrief.

We versturen de nieuwsbrief maximaal 2 x per maand en er is een mogelijkheid tot uitschrijven onder elke e-mail.