Informatie over Langzijn.nl

De website Langzijn.nl is op 29 juli 2002 opgericht. In de loop der jaren is de website uitgegroeid tot een van de grootste websites voor lange mensen. De reden van oprichting was het ontbreken van een informatieve website die lange mensen kon voorzien van gratis nieuws en informatie. Tijdens de oprichting in 2002 was er alleen informatie op papier beschikbaar in de vorm van diverse (betaalde) magazines en folders.

Online informatie voorziening voor lange mensen

Met de website willen wij een online informatiebron zijn, o.a. met nieuws, autotesten en een uitgebreide lengte adressengids vol met handige adressen voor mensen van bovengemiddelde lengte.

Online community

Wij vinden het belangrijk dat lange mensen onderling contact met elkaar hebben zodat ze tips en ervaringen kunnen uitwisselen. In 2005 hadden we hiervoor het Lange Mensen Forum opgericht, inmiddels is dit forum vervangen door een Faceboekgroep met ruim 1600 leden.

Lid worden

Samenwerken

Langzijn.nl heeft een samenwerkingsverband met de Stichting Lange Mensen Nederland en AutoKiosk.nl en we zijn continue op zoek naar andere samenwerkingsverbanden en staan hier altijd voor open.

Ons logo

Door middel van ons logo willen we het langzijn letterlijk in een positief daglicht plaatsen. Dit hebben we getracht te realiseren door het Langzijn.nl logo te laten stralen, Langzijn.nl straalt hiermee uit dat de site niet uitgaat van beperkingen, maar van mogelijkheden en oplossingen voor lange mensen. Ons logo opzich heeft ook zo’n zelfde gedachte, de persoon is goed gekleed! maar staat niet geheel gemakkelijk.