Informatie over Langzijn.nl

De website Langzijn.nl is op 29 juli 2002 opgericht. In de loop der jaren is de website uitgegroeid tot een van de grootste websites voor lange mensen. De reden van oprichting was het ontbreken van een informatieve website die lange mensen kon voorzien van gratis nieuws en informatie. Tijdens de oprichting in 2002 was er alleen informatie op papier beschikbaar in de vorm van diverse (betaalde) magazines en folders.

Vanaf de start van de site hebben we een online discussieforum. In december 2005 is dit discussieforum van opgegaan in het project 'Lange Mensen Forum' wat een samenwerking is tussen de Stichting Lange Mensen Nederland en Langzijn.nl (ook was Liannetje.com betrokken bij dit project, deze site is echter niet meer online)

Online informatie voorziening voor lange mensen

Met de website willen wij een online informatiebron zijn, o.a. met links en een lengte adressengids vol met handige adressen voor mensen met lengte.

Online ontmoetingsplaats

Met het lange mensen forum willen wij lange mensen bij elkaar brengen. Zodat er gediscussieerd kan worden over onderwerpen die relevant zijn voor lange mensen.

Samenwerken

Langzijn.nl heeft een samenwerkingsverband met de Stichting Lange Mensen Nederland en AutoKiosk.nl en we zijn continue op zoek naar andere samenwerkingsverbanden en staan hier altijd voor open.

Onze huisstijl

Door middel van onze huisstijl willen we het langzijn letterlijk in een positief daglicht plaatsen. Dit hebben we getracht te realiseren door het Langzijn.nl logo te laten stralen, Langzijn.nl straalt hiermee uit dat de site niet uitgaat van beperkingen, maar van mogelijkheden en oplossingen voor lange mensen. Ons logo opzich heeft ook zo’n zelfde gedachte, de persoon is goed gekleed! maar staat niet geheel gemakkelijk.