tips-voor-lange-mannen
Lange mensen Advertorial

3 kledingtips voor de lange modieuze man

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Het is een bekend probleem van de Nederlandse lange man: waar vind ik trendy kleding die mij perfect past voor een ‘gewone’ prijs? Tot kort geleden moest je bij de lange mannen kleding specialisten flink in je buidel tasten om geschikte kledingmaten te vinden. Bovendien ontbrak het in de collecties aan stijl en een gevoel voor de hedendaagse mode. Zoals iedere man, wil ook de lange man stijlvol voor de dag komen.

Gelukkig heeft Sven Oudgenoeg dit ‘gat in de markt’ ook gevonden. De Loosdrechtse ondernemer heeft een trendy en betaalbare lange mannen collectie gelanceerd op zijn plus-size herenmode webshop Plusman.nl. Sven geeft vandaag 3 kledingtips voor de lange man.

  1. Accepteer je lengte
    Een van de meest gemaakte fouten is dat lange mannen een te kleine maat dragen. Probeer dit te allen tijde te voorkomen want het ziet er slordig uit. Met name te korte mouwen zijn een echte ‘no-go’. Wees trots op je lengte en geef jezelf een indrukwekkende, zelfverzekerde en sterke look! Wat je wil bereiken met een unieke lengte is een natuurlijke look. En dat is een look met maten die precies goed vallen. Mocht je moeite hebben met het vinden van de juiste maat, neem dan een kijkje bij de maattabellen van Plusman die hier te vinden zijn.
  2. Een ‘slimme’ fit.
    Het is aan te raden om zo min mogelijk brede kleding te dragen. Een lange man die een outfit draagt met een goede fit komt slank en krachtig over. De te brede broeken, overhemden en t-shirts kunnen dus weg! Vervang deze voor kleding die dichter op het lichaam zit, ook wel bekend als de ‘slim fit’ look. Vind hier een overzicht van mooie broeken voor lange mannen.
  3. Ga voor donkere kleuren
    Kies voortaan zwart, donkergrijs of donkerblauw. Je lengte zorgt al voor de aandacht, als je dit combineert met felle kleuren dan kan het te schreeuwerig overkomen. Probeer ook niet te wild te doen met opvallende patronen. Maar houd het degelijk zodat je een elegante en krachtige look krijgt. Zie hier bijvoorbeeld dit prachtige donkere pak van Plusman.

Mocht je direct willen gaan shoppen, ga dan eens kijken op Plusman.nl. De lange mannen kleding collectie zit vol met trendy plus size kleding voor een normale prijs. Sven ververst het lange mannenmode assortiment ieder seizoen weer met de nieuwste trends om zo de lange Nederlandse man helemaal blij te maken!

Dit artikel is gesponsord door Plusman.nl

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.