tips-voor-lange-mannen
Lange man Advertorial

De beste lange mannen kledingmerken op rij

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 3 minuten

Ben je langer dan gemiddeld en op zoek naar mooie herenkleding waarmee je voor iedere gelegenheid uitstekend voor de dag kunt komen? Wij zetten de beste lange mannen kleding merken op rij. Merken die niet alleen precies weten waar je met een langer postuur graag op let als je kleding koopt, maar die ook alle nieuwe trends in herenmode weten door te voeren in aansprekende stijlen.

Beste merken voor extra lange herenbroeken

Bij Pionier, Loyality & Faith en de Britse labels Duke Clothing (D555) en KAM jeanswear kan je het beste terecht voor een passende trendy broek. Naast spijkerbroeken in alle gangbare maten met de nodige extra lengte in de pijpen bieden ze ieder seizoen ook extra lange chino’s en workers in meerdere kleuren. Check bij de broek van je keuze altijd nog even de bijgevoegde maattabel. En wil je er zeker van zijn dat je geen te korte broek koopt, meet dan zo dat als je staat de broekspijp op je hiel valt.

Sportief gekleed met lengtematen van Kitaro

Het Duitse Kitaro weet precies hoe je de nieuwste stijlen met een juiste dosis sportiviteit combineert. Met T-shirts, polo’s, pullovers en overhemden van dit label zie je er dan ook altijd vlot gekleed uit. Bovendien zorgen de panden en mouwen met ruim 4 centimeter extra lengte en de hoge kwaliteit stoffen met voornamelijk katoen-jersey mixen bij aan een optimaal draagcomfort.

Volop zakelijke kleding bij Casa Moda

Voor een stijlvol overhemd met de juiste mouwlengte kan je goed terecht bij Casa Moda. Dit label is al jaren toonaangevend als het om zakelijke kleding voor de grotere en langere man gaat. Hier vind je moderne prints, mooi gesneden hemden en T-shirts met een topkwaliteit afwerking die speciaal zijn ontworpen voor mannen vanaf 1,90 meter.

Extra lange jassen en outdoorkleding

Op zoek naar een fijne vrijetijdsjas? Het Duitse label Brigg maakt betaalbare outdoorkleding en is gespecialiseerd in collecties met extra lengte. Van warme softshell jassen voor diverse buitenactiviteiten tot eigentijdse extra lange fleecevesten en regenjassen, ze zijn allemaal verkrijgbaar tot en met lengtemaat 5XL.

Ruime keuze in lengtematen collectie van PLUS MAN

Last but not least, ons eigen PLUS MAN label biedt genoeg keuze als het om betaalbare herenkleding gaat met net die extra centimeters. Behalve extra lange sportkleding, jassen en jeans tref je in onze shop ook overhemden en maatpakken in verschillende lengtematen. Of stel een persoonlijke zakelijke outfit samen door een colbert met je favoriete chino, corduroy of bandplooi broek te combineren.

Het aanbod aan herenmode voor lange mannen neemt ieder jaar toe. Gerenommeerde merken introduceren steeds vaker een aparte extra-lengte lijn en er komen ieder seizoen nieuwe gespecialiseerde labels bij. Plusman voegt dan ook regelmatig nieuwe merken aan de collectie toe. Houd ons aanbod dus scherp in de gaten.

Dit artikel is gesponsord door Plusman.nl

Lees meer over

Broeken voor lange benen Extra lange sportkleding

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.